בן זוגי חלם על אימו חלום אירוטי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/11/2022 | 14:47 | מאת: מבולבלת

בן זוגי חלם שהוא עושה לי מסאז' עירומה כשאני שוכבת על גבי. התחיל לעסות את את הירך שלי והייתה שמיכה שכיסתה את איבר מיני, לפתע השמיכה ירדה והוא ראה את הדגדגן שלי ומשהו אמר לו שזאת אימו, הוא טוען שהוא נבהל מאוד נגעל ומצא כוחות בחלום כדי לברוח משם, הוא סיפר לי את החלום בבוקר בחשש שמא אשפוט אותו על כך, חשוב לציין שיש לו חסך אימהי ריגשי, הרגיש שאימו הפסיקה לטפל בו כשאחיו נולד, יש לו חווית נטישה ממנה כשהיה נשאר בגן עד מאוחר, תמיד היה פוחד ממנה וגם מעריץ אותה בו זמנית, רצוי לציין שאימו אישה חזקה דומיננטית ואסרטיבית, והטבע שלו הפוך משלה, אני ואימו מאוד דומות באישיות, מיסוד אש והוא מיסוד מים, ממש הפכים, הוא היה נרתע ממנה מאוד עד לא מזמן, תמיד היא הייתה מעירה את תשומת ליבו על טעויות שהיה עושה מכיוון ויש לו בעיות קשב וריכוז ותמיד חיפש לרצות אותה בכל דרך אפשרית, שתגיד שהוא טוב, מוצלח ושתאהב אותו ואת דרכי פעולותיו בכל מישור בחיים, מנסה להבין איך החלום התערבב לו ביני לבין אימו, ולמה הוא חלם חלום כזה מוזר, חשוב לציין שאני מאוד אימהית באישיות. תודה על המענה🙏

שלום לך, לצערי לא ניתן להתייחס לחלומו של בן זוגך בפנייתך. החלום הוא יצירה מאוד אישית ואין לי ספק שאם בעלך היה פונה זה היה שונה. מכל מקום, מסכימה איתך שקיים ערבוב ומומלץ ביותר לפנות לעזרה מקצועית על מנת לעזור לו בהבנה של הקשר שלו עם אמו ואיתך. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה