חלום על המון שיער ארוך שהוצאתי מהפה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/11/2022 | 19:00 | מאת: נסטיה

חלמתי חלום שיש לי בתוך הפה שיערות ארוכות שאני מוציעה מהפה. מספר פעמים הכנסתי את היד והוצאתי את השיער. לא זוכרת שחשתי בהלה, אולי פליאה לאיך הם הגיעו לשם. לי יש שיער יחסית קצר. אשמח אם מישהו יודע מה זה מסמל.

שלום נסטיה, הדימוי שמופיע בחלום הוא חידתי וחשוב לדעת יותר פרטים עלייך ואת האסוציאציות שיש לך לגבי הדימוי כדי להבין את משמעותו. אחת האפשרויות לפירוש הינה שאת מנסה לשחרר דברים שחסומים בתוכך ו"חונקים" אותך נפשית, כמו שמנסים לפתוח סתימה בכיור. אם האפשרות הזו מדברת אלייך, תנסי לברר עם עצמך מה הוא הדבר שאת מתקשה לתת לו ביטוי ו"חונק" אותך נפשית, בתקופה זו. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה