סיוט הכי נורא שהיה לי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

31/10/2022 | 07:50 | מאת: מורן

שלום אשמח לפירוש החלום המזעזע ביותר שחוויתי. אתחיל מהסוף שלראשונה התעוררתי בהתקף של בכי ודפיקות לב מואצות לקח לי לפחות שעה להפסיק לבכות ולהירגע. בחלום הייתי במין בריכה/חופשה רק אני ו2 הבנים שלי ללא בעלי והבת שלי. הייתי עם חברות שהן אימהות גם כן והילדים שלהן. היו מרחצאות במקום והבנים שלי היו שמה הם אמרו שרוצים לשחק קצת במרחצאות הלכתי בינתיים לאיזה חדר אמבטיה שבו כל חברותי קילחו את ילדיהם והתחלתי לארגן לבנים שלי בגדים שמפו וקראתי להם והם לא באים התחלתי לדאוג שלא שמעו אותי קוראת להם, אז יצאתי למרחצאות לבדוק איפה הם. בהגעתי 2 הבנין שלי עמדו ליד המשתינון הזה של הגברים עם פח זבל שמופנה כלפיהם על מנת לנעול אותם בפינה ושניהפ בכו והיו אדומים בפנים מרוב בכי, שאלתי את הבכור שלי מה קרה הוא לא השיב לי, ראיתי גבר שמן עם חולצה שחורה דמות שאיני מכירה במציאות. בדיוק עשה פיפי והבנתי שהוא ככל הנראה אנס את הבנים שלי פתחתי את התא שלו נתתי לו בעיטה וצרחתי עליו מה הוא עשה להם הוא התחיל לגמגמם אמר אני רק נגעתי בהם קצת לא עשיתי מעבר. היו שמה מספריים שלקחתי והתחלתי לדקור אותו בכל חלק בגוף ושמה החלום נקטע התעוררתי בהתקף בכי ופאניקה שבחיים לא הייתה לי מחלום והיו לי לא מעט חלומות קשים אבל לא על ילדי. אשמח לעזרתכם מה פירוש החלום המחריד הזה

מורן שלום, אכן חלום מפחד מאוד. ברם, מראש אגיד שזה מאוד בעייתי עד כמעט בלתי אפשרי לפרש חלום כזה ללא הכרות איתך ושיתוף באסוציאציות בקשר לחלום. אחד הכיוונים האפשריים הוא לשאול מה מייצגים שני הבנים שלך בחייך והאם מוכרת לך חוויה של תקיפה פיזית. בכל מקרה, אני ממליצה מאוד להתייעץ עם איש מקצוע על מנת לברר את משמעות החלומות הקשים שפוקדים אותך כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה