פירוש חלומות לא ברורים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/10/2022 | 10:05 | מאת: נועה מ

ישר ולעניין חלמתי שאני בהריון. חלמתי שאני בהריון מתקדם כבר וזה ידוע לכל המשפחה היחסית מורחבת גם. (בחלום ישבתי איתם במסעדה ויש בטן של הריון אם זה קשור) עכשיו אני בת 21 שזה די צעיר, לא בזוגיות ולא מחפשת זוגיות כרגע. זה יכול להגיד משהו?

26/10/2022 | 23:30 | מאת: נועה מ

אשמח להתייחסות

שלום לך, אחת האפשרויות להבנת משמעות החלום הזה, הינה שההריון שבו את נמצאת בחלום, מסמל מצב של התפתחות פנימית. כלומר אין מדובר דווקא בהריון של ילד אלא זהו תהליך של אינקובציה והתגבשות, שבו מתפתח אישהו שינוי פנימי, או יצירתי בתוכך. כאמור זו אחת האפשרויות לפירוש וצריך לדעת יותר פרטים עלייך ואת האסוציאציות שלך לחלום, כדי לדייק יותר בהבנתו. בברכה, נתנאל.

28/10/2022 | 11:16 | מאת: נועה מ

תודה התפתחות פנימית באיזה תחום? ומה בדיוק ההקשר שלי מול כל המשפחה שלי? זה יכול להיות קשור שראיתי מישהי מהעבודה שלי בגילי באותו היום בהריון גם יחסית מתקדם?

05/11/2022 | 09:54 | מאת: אנה

אצלי לפחות בחלומות, הריון מסמן בעיות, תמיד.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה