חלומות על מתים שאני לא מכירה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/10/2022 | 07:55 | מאת: סתם ילדה משועממת

חלמתי שאני אמא שלי והשותפה של אמא שלי והבנות שלה הלכנו לאיזה ארוחה ומישהי שאני לא מכירה נחנקה ומתה מה זה אומר?

שלום לך, אין לנו הרבה פרטים עלייך אך את מציגה את עצמך כ"סתם ילדה משועממת". אולי הצגת את עצמך כך, מתוך כוונה שלא נייחס לחלום משמעות "כבדה" מידיי, אבל שעמום יכול לבטא גם חסימה רגשית בתוכך. אם לקשר זאת לתוכן החלום יתכן והילדה שנחנקת שם בחלום, מבטאת חלק בתוכך שמרגיש "חנוק" (באופן סמלי). כמו כן, לא ברור איזה שותפות קיימת בין אימך לשותפה שלה: האם זו שותפות עסקית? או שותפות חברית וזוגית? בחלום מופיעות רק נשים ויתכן שהחלום מסמן, שבתוך השותפות הזו את חשה קושי לתת ביטוי לצרכים האישיים שלך. מקווה שתצליחי לתת ביטוי לעצמך כדי לא לחוש משועממת ו"חנוקה" בברכה, נתנאל.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה