חלומות שהם סיוט וכולם מראים מוות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

08/10/2022 | 05:21 | מאת: י

בחודשיים האחרונים יש לי לפחות שלוש חלומות בשבוע אחד יותר סיוט מהשני וכולם על התינוקת שלי מוות וכאלה רועדת אפילו לכתוב את המילים האלה. חשוב לציין שבדרך כלל יש לי התגלות בחלומות ורוב המקרים הם חיוביים

שלום לך, אכן אלו חלומות מפחידים ומסוייטים, ואני תוהה מה גורם לך לחלום אותם בתקופה זו? לעיתים אחרי לידה יש נטיה לחוות משבר דיכאוני מסיבות שונות ויתכן וחלומות אלו מבטאים את המצוקה שבה את נתונה בתקופה זו. מאחר וחלומות אלו חוזרים ונשנים, אני ממליץ לך לפנות לטיפול נפשי כדי להתמודד עם הקשיים הנפשיים בהם את נמצאת. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה