חלום מוזר על מקרה אלימות /פיגוע לאומני בזמן עבודה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

02/10/2022 | 14:01 | מאת: אנונימי

בחלום אני עבדתי בשיפוץ כביש ובניית מדרכות וגם אחי הקטן עבד יחד איתי בחלום . מעולם לא עבדתי בזה במציאות וגם לא אחי הקטן אבל הסביבה שבה הייתי בחלום מוכרת לי מהמציאות רחוב ראשי סמוך לאזור תעשיה ואזור התעשיה עצמו חוץ ממני ומאחי הקטן כל העובדים האחרים היו בני מיעוטים בתחילת החלום אני סוחב מרצפות של מדרכה ובונה מדרכה ואחי הקטן יוצק בטון יחד עם קבוצה של עובדים באיזשהו שלב אחי הקטן נעלם ואחד הפועלים בא מאחורי בלי סיבה ומתחיל להוריד לי כאפות על העורף ונותן לי 2 סטירות חזקות על הלחיים החזרתי לו עם אגרופים הפלתי אותו על הרצפה ופשוט מעכתי לו את הייד והוא צרח מכאבים הפועלים האחרים ראו את זה והתפצלו ל2 קבוצות קבוצה 1 באה אלי וקבוצה שנייה אל אחי הקטן כולם עם מקלות בידיים וצעקו "איטבאח אל יהוד" אני ברחתי לכיוון יער שנמצא קרוב למקום ואחי הקטן ברח לאיזשהו רחוב צדדי והם רדפו אחריו עם מכבש ואז הוא נעלם אני הגעתי ליער והתחלתי להתקדם לכיוון אזור התעשיה לחפש אותו שם ולא מצאתי מה החלום אומר ?

שלום לך, בחלום הקודם ששלחת, בתאריך 13.9, אתה מתאר שאתה מותקף ע״י כלב ששייך לעבריין והכלב נושך אותך בכף ידך. בחלום זה אתה ואחיך מותקפים ע״י בני מיעוטים, כנראה על רקע לאומני. נראה שהסביבה האנושית נתפסת בעיניך כמקום מאיים. אני תוהה על הסיבות לכך? האם עברת אירועים טראומטיים בחייך? בכל מקרה, נראה שבשני החלומות חוויית האיום היא אינטנסיבית ומומלץ לפנות לטיפול נפשי כדי לברר את הסיבות לכך ואת אופן ההתמודדות שלך עם תחושות איום אלו. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה