חלום או סיוט מוזר בהיותי נער

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/09/2022 | 19:32 | מאת: אוראל

לפני כמה שנים בהיותי צעיר, חוויתי חלום או סיוט מוזר. זה היה בלילה. בכל פעם שנרדמתי, חלמתי שרצחתי את אלוהים ואני יושב בכיסא שלו. זוכר ממש תמונה של שלד יושב על הכיסא של אלוהים. לקחתי נורופן לפני.

שלום אוראל, זהו חלום מדאיג מאד שחלמת אותו בהיותך צעיר יותר ואני תוהה מה הדבר שהזכיר לך אותו היום לאחר כמה שנים? נראה שבאותה תקופה היית נתון במצוקה חריפה ובתחושת חוסר אונים רבה עד "שניסית" בחלום לפגוע במי שקובע את גורלך וגם להחליף את מקומו... אם משהו מאותה מצוקה מתעורר גם בתקופה זו, חשוב מאד שתפנה לטיפול נפשי בהקדם כדי לתת מענה לקושי הרב שהחלום מבטא. בברכה, נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה