חלומות מטרידים שחוזרים על עצמם

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/09/2022 | 17:49 | מאת: שרית

שלום רב, יש לי בת יחידה בת 7 ואני הרבה פעמים חולומות שהיא נאבדת לי איפשהו או שאני שוכחת לאסוף אותה מהבית ספר. זה סוג של סיוט הייתי אומרת. אני מתעוררת בבהלה. מה זה אומר? תודה

שלום לך, החלום החוזר, משקף חרדה שיש לך סביב בתך. לא אחת צויין כאן בפורום שאחד מתפקידי החלום הוא עיבוד וארגון של חרדות בנושא מסויים. ממליצה לך לפנות לגורם טיפולי מקצועי על מנת לברר ולעבד את החרדה סביב בתך, גם על מנת לקבל כלים כיצד להתמודד עם החרדה הזו. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה