חלום מפחיד שבו אני מותקף ע"י כלב

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

13/09/2022 | 10:54 | מאת: אנונימי

בשכונה שבא אני מתגורר יש אדם עם עבר פלילי ידוע כסוחר סמים ופעיל בשוק האפור אותו אדם מגדל כלב גדול מאוד מגזע רועה בלגי בדר"כ הוא מקפיד להסתובב איתו עם רצועה אבל יש פעמים שהוא מטייל עם הכלב בלי רצועה כשהוא תחת השפעת סמים והכלב משתולל . ביני לבין האדם הזה מעולם לא היה ריב מכיר אותו רק היכרות שטחית (מאיזה משפחה הוא ואיך קוראים לו מעבר לזה כלום ) אתמול חלמתי חלום מאוד מוזר ומטריד שהאדם הזה משסה בי את הכלב שלו והוא נושך אותי בייד לא יצא דם אבל היד שלי הייתה בתוך הפה של הכלב אני צועק לאיש הזה תעיף תכלב שלך ממני והאיש לא מגיב ומקרב אלי עוד יותר את הכלב . מה אומר החלום הזה ?

שלום לך, אתה מציין שאינך מכיר באופן אישי את העבריין עם הכלב התוקפני במציאות וגם לא היתה לך שום התקלות איתו. יתכן לפיכך, שהוא מייצג אצלך את ההיבטים האגרסיביים האלו שקיימים באנשים אחרים שאתה מכיר, או בך עצמך. נראה על פי החלום שכאשר היבטים אגרסיביים אלו מתעוררים בקרבך או בקרבת האנשים שסביבך, אתה מתקשה לווסת אותם ולשלוט בהם ויתכן שהחלום מנסה להכין אותך לסיטואציה כזו. מאחל לך שתדע לווסת את הדחפים הללו ולשים להם גבולות מבעוד מועד. שתהיה שנת שלום ופיוס, נתנאל פרי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה