היום אני מתחילה לעבוד בגן ילדים כנראה זו הסיבה לחלום הזה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

12/09/2022 | 10:28 | מאת: עובדת בגן ורואה את אבא

החלום הוא שאני נכנסת לגן פעם ראשונה אף אחד לא מתייחס אליי פתאום אני רואה את בת דודה שלי והבת שלה הבת שלה באה חיבקה נישקה ואז משום מה רציתי להיכנס לתוך הגן ולשכב באיזה חדר שלא יראו אותי נכנסתי,שכבתי פתאום פתחתי את עיניי ואני קולטת את אבא שלי הלםם ואמרתי אבא? זה אתה? הוא פצח את עיניו ואמר כן וחייך חיוך מפחיד מאוד התלבש וכשיצא אמר לגננת בגן שהוא בא לתקן משהו מה אני צריכה להבין מהחלום המוזר הזה

שלום לך, נראה כפי שציינת, שהטריגר לכך שחלמת את החלום, קשור אכן לכך שהתחלת לעבוד בגן הילדים. יתכן ותחילת העבודה בגן מעוררת אצלך התרגשות וחרדה: האם תצליחי להתמודד עם האחריות שקשורה בתפקיד? אולי כובד האחריות גורם לך לחוש סוג של חוסר אונים? נראה היה שאת זקוקה לדמות אבהית כדי שיתמוך בך בהתמודדות עם הלחץ הזה. עם זאת, לא ברור מה היה (או הינו) טיב היחסים בינך לבין אביך? מהאןפן שבו הוא מתנהל בחלום שלך הוא יוצר בך חוויה של איום וניכור למצבך. האם זה מה שחווית ממנו במציאות? ואולי זה יכול להסביר את הקושי להתמודד עם מצבים שדורשים אחריות ושמעוררים חרדה. מקווה שתצליחי לגייס בתוכך את הדמות האבהית המטיבה שתסייע לך בהמשך להתגבר על חוויות כאלו. בברכת שנה טובה, נתנאל פרי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה