חלום על צב קטן.......

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/09/2022 | 13:23 | מאת: שחר

חלמתי שבעלי קנה לי צב קטן אני הרמתי אותו ליטפתי אותו האכלתי אותו.. והוא חיך אליי. מה זה אומר ?

שלום לך, בתמונת חלום מתומצתת זו, מתבקשת השאלה האם יש, לך ולבן זוגך, ילדים והאם זה מה שאת מייחלת אליו בזוגיות שלכם? זאת כיוון שאת מגלה רגשות אימהיים כלפי הצב הקטן שהוא מעניק לך. עם זאת, לא בהכרח שהצב בחלום מייצג ילד או תינוק. ייתכן שהצב מסמל משאלה אחרת שהיית מצפה מבן זוגך שיעניק לך. מקווה שתוכלי להגדיר ולזהות את המשאלה שהצב מייצג עבורך ואז אולי תאפשרי לעצמך, גם לזכות בה מבן זוגך. בברכה, נתנאל.

13/09/2022 | 08:53 | מאת: שחר

וואוו כן.. אנחנו מנסים להכנס להיריון . אולי זה קשור? ☺️

אני מתאר לעצמי שכן, אבל תוהה מדוע החלום "בחר" בדימוי של צב קטן כדימוי לתינוק? איזה איכויות יש לצב שמאפשרים לך להיות אם מכילה וטובה דייה? בכל מקרה, שיהיה לכם בהצלחה בכניסה להריון :) נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה