חלמתי שתפסתי חברה טובה ובחור חדש ששתינו הכרנו שוכבים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/08/2022 | 03:17 | מאת: שוליתוש

פגשנו קבוצה גדולה חדשה של אנשים ביחד ושתינו התחברנו לאיזה בחור (בקטע חברי) באותו ערב חלמתי שתפסתי אותם שוכבים…

שלום לך, זהו חלום עם מעט מאד אינפורמציה, הן בתוכן והן באסוציאציות שציינת לגביו. כפי שהיזכרתי בהקשרים קודמים, קשה במסגרת זאת להעלות השערות לגבי המשמעות המלאה של חלום מתומצת כל כך. אפשר אולי לציין שהחלום מגלה כאן מוטיב של תחרות וקינאה סמויה שקיימת ביניכן. מקווה שתוכלו לשוחח על המטענים השליליים הללו, כדי לשמר ולפתח, את החברות הזו. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה