תחושה של ניסור ורעש חזק של מסור אבל אתה לא מרגיש

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/08/2022 | 10:24 | מאת: איתי

היי הביוט נמשל מספר שניות הרגשתי שמנסרים אותי אבל אני כאילו מורדם אז לא באמת מרגיש, כמו בננתוח בהרדמה חלקית שאתה מודע אבל לא מרגיש. רעש עוצמתי של המסור אתה צועק אבל לא יוצא לך קול מהפה באיזשהו שלב במהלך הסיוט אתה מבין שזה חלום אבל לא מצליח לצאת מצנו.. רק אחרי כמה נסיונות הצלחתי להתעורר

שלום איתי. אתה מתאר חוויה של שיתוק שינה. מצב לפני התעוררות. הגוף עוד משותק בגלל מצב החלימה, ללא יכולת לצעוק. אבל החלימה ממשיכה. לוקח מספר דקות עד שניתן להתעורר. זה מצב לא מדאיג, אך לרוב מלווה בתחושת חרדה.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה