חלום בלהות על אמא של חברה שנפטרה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/08/2022 | 12:43 | מאת: לילי20

אתמול השתחררתי מבית חולים אחרי ביופסיה. יש לי עבר אונקולוגי נאה לגילי.. ההווה כרגע לא ברור. אתמול חלמתי על אמא של חברה טובה שהיתה לי בילדות ובנערות, שנפטרה לפני 32 שנים מסרטן שחלות. בכל פעם היא חשפה חלק אחר נוסף בגוף שלה תוך שהיא שוכבת במיטה ומכוסה.. אותו חלק היה מחורר, שרוף, מושחת, חסר בגוף. המראה שלה היה מחריד. לבסוף היא דקרה אותי באמצעות נגיעה שפלג הגוף השמאלי בגב. התעוררתי מבועתת. לאורך החלום הצעתי לה שיקרא לבתה שתסייע לה אך היא לא דיברה איתי כלל. רק הראתה לי כל פעם יותר ויותר זוועות בגוף שלה. אשמח להסבר מעבר להבנה הפשוטה. תודה רבה רבה!!!

18/08/2022 | 15:06 | מאת: לילי20

ומה פירוש של חלום בו הושטה יד עם מזרק לכיוון הגידול שיש לי במציאות.. כדי לעשות לי ביופסיה בחלום ואני צחקתי וצחקתי תוך כדי כך והקצתי משנתי.. תודה!

לילי שלום, אתחיל ברשותך מהסוף. למה את מתכוונת הסבר מעבר להבנה הפשוטה? אני מניחה שהחלום קשור למצבך הבריאותי, ובחלום את מוצפת בחרדה מפני הלא נודע. ההווה לא ברור והעבר "נאה". האם את נותנת מקום לרגשות הקשים סביב המצב? לחרדה, כעס, תסכול, כאב? כרגע אני יכולה לראות את החלום כמבטא חרדה גדולה שאת שרויה בה...אולי אם היתה נעשית עבודה אישית ניתן היה להגיע לרבדים נוספים. אני ממליצה מאוד ליצור קשר עם איש מקצוע שילווה אותך בהתמודדות הלא פשוטה ומאחלת לך בריאות טובה ובהצלחה.אורית

הי לילי, החלום הראשון נתן מקום לחרדה הגדולה ואילו בשני מופיע צחוק...נראה לי שאת עסוקה באיך נכון לך להתמודד עם המצב ועל כן אני חוזרת על המלצתי לליווי רגשי מקצועי ומכיל שיאפשר לך להתמודד בצורה המיטבית עבורך. כל טוב ובריאות

18/08/2022 | 20:50 | מאת: לילי20

תודה רבה אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה