חלום על הבן שלי שנפל לנהר ואני קופצת להציל אותו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

17/08/2022 | 03:54 | מאת: שירי

חלמתי שאנחנו בטיול במקום ממש יפה, והילד שלי בן ה4 הולך ברגל ואני ובעלי נוסעים באוטו. הגענו לשביל שמוצף במים ומשני צדדיו מעין אגם עמוק. אנחנו נוסעים עם האוטו על השביל מים ומאחורינו הילד שלנו הולך ברגל בשביל. בחלום יש לי תחושה שהוא ייפול ואני צועקת לבעלי שיעצור, רום ייפול למים, הוא עוצר ומאחוריי אני רואה אותו בדיוק מחליק ונופל למים העמוקים. אני קופצת מיד אחריו וצוללת כמעט עד הקרקעית לתפוס אותו ומצליחה להוציא אותו מהמים. כך נגמר החלום. קצת רקע- במציאות יש לילד שיתוק מוחין קל והוא אכן מרבה ליפול ולמעוד הרבה. בנוסף לפני חודשיים איבדנו את בננו היקר בן השנה ו8 בפתאומיות בגן שלו.

שלום שירי, את ובעלך עוברים כיום תקופה קשה מאד, לאחר האסון שפקד אתכם, עם האובדן של בנכם הקטן. נראה שהשביל המוצף במים, שעליו אתם עוברים בחלום, מסמל גם את ההצפה הרגשית הקיימת בעקבות הקושי המובן לעבד את האובדן שלו. חשוב מאד, לציין שבחלום את מבחינה בעוד מועד בסכנה הקיימת לבנך בן ה4 ומצליחה ברגע האחרון להציל אותו מטביעה. כנראה שעם כל האבל שבו אתם שרויים, את מסוגלת להבחין גם במציאות, בצורך לתשומת לב של ילדכם בן ה4 ולא לשכוח את הקשיים שאיתם הוא מתמודד. נראה שזהו חלום המכוון אתכם להיות ערניים יותר לגביו וכמו כן קורא לכם להיות קשובים גם לילד הפנימי שקיים בתוככם, כדי שבאופן סימבולי לא יטבע ברגשות האבל שאתם שרויים בהם. ממליץ לכם לפנות לטיפול כדי לעבד את האסון שעברתם. שלא תדעו צער ותזכו לנחמה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה