חלום על אמא זל ועל הילד שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

05/08/2022 | 09:00 | מאת: אריאל

חלמשתי שאמא שלי ז"ל לוקחת את הבן שלי כי אני צריכה לסוע ושומרת עליו ללילה שלם..וכעבור לילה אני מנסה להתקשר אליה והיא לא עונה לי

12/08/2022 | 23:44 | מאת: אריאל

היי למה לא עונים לי???

שלום אריאל, הסברנו כאן הרבה פעמים שלא ניתן לפרש חלום כשהוא מסופר בצורה תמציתית. כדי להבין את משמעות החלום, חשוב לפרט מעט רקע על החולם (מבלי להזדהות) , איזה אסוציאציות החלום מעורר בו?, מהו הטריגר לחלום? מעט רקע על הדמויות בחלום ועל היחס של החולם אליהן במציאות. חלום נחלם כשהוא ארוג בתוך הקשרים שונים לחיים המציאותיים של החולם וכאשר הוא מסופר רק כשהוא לעצמו, יש חשש שהפירוש לגביו יוצא מהקשרו. לעיתים ניתן להעלות השערות לגבי כיוונים אפשריים לפירוש של חלום שמסופר בצורה תמציתית כפי שאת סיפרת. עם זאת, כאשר האפשרויות הן רבות ואין מספיק אינפורמציה כדי לבסס את הפרשנות, אז הערך של פרשנות כזו הוא דל. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה