חלום על נפש קרובה רחוקה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

05/08/2022 | 01:42 | מאת: ליבי

אני והפרטנר שלי החלטנו כרגע שאנחנו מפסיקים את הקשר ושכל אחד רגע מתפנה לעצמו. הוא טס לעבוד קצת בחול ואני בארץ. לפני כמה ימים חלמתי שאנחנו במציאות עכשיו. אני בעיירה איפה שאני גרה הור בחול קןרים כל מיני דברים מוזרים בחלום שמתרחשים בעיר שלי ואז אני מקבלת שיחת טלפון ממנו ומדבר איתי המנהל שלו (אני מכירה אותו במציאות) ואומר לי שהוא לא במצב כל כך טוב נפשית ושמשהו עובר עליו ואם אני יכולה ליצור קשר עם מישהו שיכול לעזור. התקשרתי לאמא שלו היא הייתה מופתעת שאני התקשרתי סיפרתי לה ואז החלום נגמר. תהיות לגבי החלום. למה לא התקשרו להורים שלו וישר התקשרו אלי. האם חלמתי את זה כי יש לי נטייה לדאוג לאחרים ואין לי מושג מה קורה איתו כבר חודש וחצי, ושהוא טס עברו עליו כל מיני דברים ואני עדיין עם הדפוס הדואג. מאז שהוא טס בקושי כאבתי את הפריד ובקושי בכיתי ומאז החלום הכל פתאום הרבה יותר כואב וקשה ומתחילה להכניס לעצמי מחשבות שאולי באמת קורה לו משהו ותוהה אם לשלוח הודעה. *מאז ומתמיד היה לנו קשר רוחני ורגשי מחובר מאוד, טלפטיה יומיומית.

שלום לך ליבי, אני אתייחס להתרשמותי מהחלום בניסיון לענות על שאלותיך. הרושם העיקרי הוא של בלבול...לא ברור טיב הקשר ביניכם, את קוראת לו פרטנר, האם הוא שותף? בן זוג? הבלבול ממשיך בשאלה שלך מדוע לא התקשרו להוריו... כמו כן לא ברור מה הרקע לפרידה...אין ספק שנותרו הרבה דברים לא מעובדים סביב הקשר וסביב הפרידה, אך לצערי לא ניתן ליישבם במסגרת הפורום אלא בשיחות עם איש מקצוע בתחום הטיפול הנפשי. בהצלחה, אורית

שלום ליבי, בהמשך לדבריה של אורית, את כותבת שנפרדת מבן הזוג שלך, אבל נראה שהפרידה הזו אינה מוחלטת עבורך ("כל אחד מתפנה רגע לעצמו"). בחלום, את מתבשרת שמצבו הנפשי של בן הזוג אינו בטוב, ויתכן שאת חולמת זאת, כיוון שאת עצמך כואבת את הגעגועים אליו ומתוך הצורך שלך ליצור איתו שוב קשר ולבדוק עד כמה זה נכון עבורכם להיפרד. נראה שאחרי נסיעתו, ניסית להדחיק את המצוקה שלך והחלום עוזר לך להיות מודעת יותר לכאב הזה שניסית להדחיק בתוכך. בברכה, נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה