חלום מוזר על תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

31/07/2022 | 16:28 | מאת: אנונימי

אני כבר כמה ימים חולמת שאני בתאונת דרכים. אני נמצאת ברכב (לא זוכרת בדיוק אם אני הנהגת או יושבת ליד הנהג) והרכב נכנס בין שני רכבים שאחד בנתיב השמאלי והשני בנתיב האמצעי. ז״א, שהרכב או מאבד שליטה או מנסה להיכנס בין שניהם ללא הצלחה. לאחר שהוא נכנס במהירות שיא ביניהם, הכל מתפרק ואני מתעוררת מזה. אשמח לדעת אם זה אומר משהו או שזה איזשהו אזהרה שהמוח מנסה להעביר לי? כל חלום אני מתעוררת עם דופק מהיר וכואב

שלום לך, קיימים שני פרטים בחלום שאת מציינת שאינך זוכרת: א. האם את היא שנוהגת ברכב, או שאת יושבת ליד הנהג? ב. האם הרכב מאבד שליטה או שהוא נכנס במכוון בין שני כלי רכב אחרים. התוצאה של האירוע הזה בחלום הינה שהרכב מתפרק. אני תוהה, האם את חווה בתקופה זו בחייך, חוויה של אובדן שליטה? האם אכן החלום מנסה כדברייך להזהיר אותך מהתנהלות פזיזה ולא מספיק אחראית שלך (שכן אינך בטוחה בחלום האם את היא זו שנוהגת והאם הרכב נכנס בכוונה בין שני כלי הרכב?) בכל מקרה, נראה שיש מקום לברר יותר מה המצוקה שאת נתונה בה כיום, בעזרת פניה לטיפול נפשי. בברכה, נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה