חלום עם טביעה של הבת שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/07/2022 | 19:10 | מאת: נופר

היי , חלמתי חלום שממש זיעזע אותי , חלמתי שאנחנו בנופש כל המשפחה ואז אני מדברת עם הקבלה והילדה שלי בת שנתיים הולכת מהעין והיא הייתה בזוית שלי ולא שמתי לב לכמה שניות והיא נעלמה , חיפשתי אותה כמה ימים ואז יום אחד חיפשתי אותה בבריכה וראיתי את גיסתי ( לא כלכך אהובה ) יושבת בבריכה בבגד ים ומשקפי שמש ואומרת לי מה את לא יודעת ? מצאו את מיאל בנמל ובסוף מצאו אותה שטבעה בנמל קמתי עם דפיקות לב חזקות מהפחד תודה ❤️

שלום נופר, נראה מתוך החלום שאת עסוקה בתקופה זו,במתח שקיים אצלך בין הצורך להיות בחופש מן התפקיד ההורי, לבין החשש לאפשר לעצמך זאת, מתוך דאגה לילדתך הקטנה, מיאל. (ההעלמות של מיאל מתרחשת דווקא כשאת בחופשה) מעניין, שגיסתך בחלום "מרשה" לעצמה להיות בחופש מן התפקיד ההורי (יושבת בבריכה עם בגד ים ומשקפי שמש) ואולי ממנה את חשה במציאות ביקורת על התפקוד שלך כאם, או על ההתנהלות שלך ככלל. ברור, שלא גיסתך צריכה להיות השופטת בעניין הזה (או בעניינים אחרים) אלא את עצמך אמורה למצוא את האיזון הנכון בין התפקיד ההורי שלך כאם, לבין הצורך שלך בחופש ממנו ( עד כמה,בן הזוג שלך יכול להיות שותף ולעזור לך בהקשר זה?, או אנשים אחרים במשפחה הקרובים אלייך?). מקווה שתצליחי למצוא את האיזון הנכון עבורך בעניין זה ומבלי רגשות אשמה כבדים. נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה