ניו יורק מחוץ לחלון שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

23/07/2022 | 10:39 | מאת: אהרן

שלום, בתחילת החלום לא הייתי בטוח אם אני חולם או לא, אחרי שהבנתי שזה חלום הסתכלתי מחוץ לחלון, בהתחלה היו שם כמה בניינים קטנים מפורטים ויפים, כמו שרואים בחו"ל, התקרבתי לחלון עוד יותר וראיתי המון בניינים כמו בניו יורק, ומשום מה זה ממש הפחיד אותי

שלום אהרן יש מעט מאד אינפורמציה שעולה מן החלום לגביך ואין שום אסוציאציות לגבי הפרטים שמופיעים בחלום. אפשר רק להעלות שאלות מכוונות לגבי הפירוש שלו: האם הביניינים הקטנים והיפים שמופעים בו בהתחלה, מזכירים לך עיר קטנה בחו"ל? מה מפחיד אותך בניו יורק? האם יש לך זכרונות אישיים או אסוציאציות מאיימות לגביה? האם העובדה שהיא עיר גדולה עם גורדי שחקים, מעוררת בך פחד? האם החשש מפני עיר גדולה הוא להיות אנונימי ולאבד את הנוכחות שלך במקום כזה? מה לדעתך היה הטריגר שגרם לחלום הזה להחלם לאחרונה? מקווה שתוכל להיעזר בשאלות אלו כדי להבין יותר את פשרו? בברכה, נתנאל פרי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה