חלום נוראי חייבת פיתרון בבקשה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

05/07/2022 | 06:39 | מאת: זין

חלמתי על חיילים צהל שאני לא מכירה אף אחד מהם בערך איזה עשרה חיילים , שאחד החיילים הפעיל חומר נפץ במקום את הקשר וכולם התפוצצו ומתו ואז הראו אותם בחדשות אבל ממש הייתי בסיטואציה שזה קורה , מה החלים אומר? אני מרגישה נורא

שלום לך, חלום מעורר פחד ותחושה של סכנה גדולה כתוצאה מחוסר זהירות. החייל בחלום לוחץ בפזיזות על כפתור הפעלה של חומר נפץ במקום על מכשיר הקשר. קשה כמובן להבין את הההקשר של החלום לחייך האישיים. עם זאת, אני תוהה מה בחייך כיום קשור לחוויה כזו של פחד כתוצאה מחוסר זהירות? יתכן גם שהחלום מרמז שכאשר יש לך קושי בתקשורת או קושי לדייק באופן שאת מביעה את עצמך, זה עלול לגרום ל״פיצוץ״ ביחסים שלך עם אחרים בסביבתך. מקווה שתדעי להיות ערנית יותר בשיח ובתקשורת עם האנשים שקרובים אלייך. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה