עכביש גדול חלק שחור חלק צבעוני כזה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/06/2022 | 09:57 | מאת: א.א

חלמתי על עכביש גדול שרובו צבע שחור אבל הוא היה גם צבעוני בחלק מהגוף שלו , הוא היה אצלי באקווריום בבית ורציתי להוציא אותו כבר מהבית כי עושה רושם שהוא אצלי כבר הרבה זמן שם , העכביש מאוד התעצבן על זה הוא דיבר איתי חלקית על זה שהוא נשאר הוא יצא מהאקווריום ורדף אחריי עד למיטה אני פחדתי נורא בחלום וכל הדרך הוא כאילו מילמל מילים כאילו שהוא ניסה לדבר איתי הוא הגיע אלי עמד על מיטה שלי בזמן שאני שוכב עליה הוא לא רצה להכאיב לי אבל הוא כן רצה להפחיד אותי מאוד בשביל שהוא ישאר

שלום לך, באם היינו משוחחים על החלום הייתי שואלת אותך איזה חלק בך העכביש השחור והצבעוני מייצג?? בהעדר היכולת לשוחח, נראה שהעכביש אולי מייצג חלק בך שאתה לא אוהב, רוצה לגרש, אבל גם קצת נהנה מהצבעוניות שלו. נוצר מצב נפשי אמביוולנטי כלפי אותו חלק, היית רוצה לסלקו אבל אולי גם חושש מכך. אם הכיוון של הפרוש נראה לך קרוב, הייתי ממליצה לפנות לייעוץ שיעזור לך בהתמודדות ואולי בקבלה של אותו חלק כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה