חלמתי שארוסתי בוגדת בי עם חבר ממש ממש טוב שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

17/06/2022 | 17:31 | מאת: שרון

זה היה בבית שלה, הם עברו ליידי והחזיקו ידיים ונכנסו לחדר שאני מסתכל עליהם וסגור להם את הדלת . אני לא אומר להם כלום ורק אומר לעצמי שאני ילך להסתכל מהחלון מה הם עושים ורואה בבירור את המקרה והולך . בהמשך לחלום ללא עצבים וללא שום רגש אני שואל את הבת זוג איך היה ? והיא ענתה שהיה כיף

שלום שרון, כדי להבין את המשמעות העמוקה של החלום הזה, נדרש לבחון בצורה מפורטת את האסוציאציות שיש לך לגביו, להכיר יותר את היחסים שלך עם בת הזוג ועם החבר הטוב שלך ולהבין את העיתוי והטריגר שבעטיו נחלם החלום. החלק המפתיע בחלום הינו, שאין לך שום רגש לגבי המעשה שנעשה בו, שעל פניו קיימת בו בגידה כפולה כלפיך, הן מצד ארוסתך והן מצד חברך הטוב. כדאי לבדוק האם בדרך כלל אתה לא נותן ביטוי לרגשות שלך? ואולי יתכן (וזו רק כמובן אחת מן האפשרויות לפירוש), שחברך הטוב מייצג בעצם אותך בחלום ודרכו אתה מנסה לבחון את היחסים בינך לבין זוגתך. בכל מקרה נראה שהחלום עוסק בצורך שלך להיות שלם עם הבחירה בבת הזוג, שיתכן והוא טבעי אחרי שקיבלת את ההחלטה החשובה להינשא לה. מקווה שתצליח להיות יותר שלם עם הבחירה שלך. נתנאל

18/06/2022 | 14:49 | מאת: שרון

היי נתנאל תודה רבה על התגובה המהירה . אני הוסיף פרטים ברשותך . בהמשך לחלום בשלב שסגרתי להם את הדלת, אמרתי לעצמי שאני יראה מה הם עושים ורק אחר כך אני ישאל אותה למה ואיך אפשר לעשות כזה דבר . הקשר עם הבת זוג טוב פשוט יש קצת וויכוחים לפני החתונה והתקופה עצמה . הקשר עם החבר בעבר היה מאוד טוב והוא היה קרוב מאוד לשנינו, עם הזמן קצת מתרחקים . חשוב לציין שאין אף אפשרות כזאת לא במציאות ולא בחשיבה שלי שיכול לקרות משהו ביניהם . ובקשר לרגשות שלי, כן אני לפעמים קצת אדיש ולא פותח על ליבי יותר מידי . תודה רבה רבה לך

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה