חלום על אונס חצי מוסכם

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

15/06/2022 | 02:47 | מאת: לא נרדמת כבר

היי , החלום התחיל שהייתי כנראה באיזשהו בית ספר אני לא ממש זיהיתי את המקום 2 גברים הורידו ממני את הבגדים והתחילו לעשות בי את רצונם ותוך כדי אני מרגישה כאילו זה היה ממש מציאותי שממש מסתכלים עליי כל האנשים מסביב ואני נהניתי בהתחלה ובסוף רק צרחתי ובכיתי הם סיימו ועזבו אותי שם ערומה לקחו את הבגדים ופשוט המקום התחיל להסתובב ממש כמו בקרוסלה נשארתי באותו מקום אבל פשוט הכל הסתובב ,.. אני באמת באמת אשמח לעצה ו פיתרון של החלום כי כבר שבוע שאני לא מצליחה לישון טוב ורק חושבת על מה זה אומר או מה זה אומר עליי או מה יהיה איתי ממה זה נבע

שלום לך, אני שומעת בברור את מצוקתך, אך לצערי מסגרת הפורום מוגבלת וספק אם המענה הוא הפתרון למצוקתך. לכן אומר שיש בחלום 2 מוטיבים עיקריים, חרדה ורגש אשמה סביב דחפים מיניים. מחד גיסא הנאה ומאידך גיסא בהלה עצומה, כפי שתארת הכל הסתובב...הדבר הנכון שאני יכולה להציע לך הוא לפנות לעזרה מקצועית, עדיף שזה יהיה פסיכולוג או עובד סוציאלי על מנת לעבד את הקונפליקט שאת שרויה בו. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה