סיוטים באותו זמן בחודש

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/06/2022 | 01:43 | מאת: יערה

איך אני יודעת שבמחזור מגיע? יש לי לילה של סיוטים קשים רגע לפני. בלילה הזה יש לי חלומות איומים על איך קורים דברים אכזריים לאנשים שאוהבים אליי. חוטפים לי את הילדים שלי ואני מחפשת אותה עבודה בארץ אחרת מוחצת את אח שלי מכונית עם מכונית מהצד השני עכשיו התעוררתי מחלום שהבן שלי על אותו שביל עם איש מסוכן שהוכח מהמשטרה ובא לספר לי עם עיניים אדומות שהאיש הזה עשה לו משהו רע והוא מנסה לתאר לי את זה עם הידיים ובמילים ומרובע סבלה אני מתעוררת. ברגע הזה עולה בי מלא אלימות בגוף לצד חמלה, אני לא יודעת מה לעשות בחלום, האם ללכת לבן שלי כמה שיותר מהר או למצוא משהו אכזרי להרוג את האיש הזה שיפסיק לעשות דברים רעים. אני מנסה להבין מה קורה שם ברמת הגוף. האם זה קשור לסירקל של המחזור? הגוף לא מקבל ומתאכזב ואז הוסת מגיעה? זה מתסכל אותי כל חודש ואשמח לא לחוות את זה.

שלום יערה, התכנים של החלומות שאת מתארת, הינם תכנים קשים וטראומטיים. יתכן שתקופת המחזור מעוררת את אותם תכנים לבוא לידי ביטוי בחלומות. עם זאת, נראה לי שיש צורך לעבד ולהבין את המקור של התכנים הקשים שעולים בחלומות שלך, בעזרת טיפול נפשי ולא להסתפק בהסבר שהם קשורים לתקופת המחזור. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה