מוטיב חוזר בחלומות מפחידים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

12/06/2022 | 15:19 | מאת: ב

היי לפני כמה ימים חלמתי שאני יושבת באוטו שלי בחנייה ומגיע אדם זר ומנסה לתפוס אותי באלימות ואגרסיביות ולאנוס אותי. אני בורחת ממנו ונכנסת לרכב של אבא שלי שהיה בחנייה ומנסה לנעול את הדלתות עם הכפתור אבל הן לא ננעלות והוא מצליח לפתוח את הדלת ולהגיע אליי. אתמול בלילה חלמתי שאני בנסיעה ואדם זר עשה משהו רע והערתי לו והוא התעצבן וניסה לתקוף אותי ושוב ניסיתי לנעול את הדלתות כדי שלא יוכל להגיע אליי אבל הן לא ננעלו והוא הצליח לפתוח את הדלת. אשמח לעזרה מה הסיבה שאותה סיטואציה חזרה שוב?

שלום לך, בשני החלומות בולטת חוויה של התקפה וקושי להגן על עצמך. לשאלתך, מה הסיבה שאותה סיטואציה חוזרת שוב אומר שכנראה מדובר בחוויה שקרתה אולי בעבר, ואולי קיימת גם בהווה שאת מרגישה מותקפת אך לא מצליחה להגן על עצמך. יש צורך בעיבוד עמוק של החוויה וכן בהקניית כלים שיתנו לך תחושת בטחון בהתמודדות מול מצבים דומים. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה