אני חולם שאף פעם לא סיימתי את התיכון

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/06/2022 | 12:08 | מאת: הראל

שלום, לא מדובר על חלום בודד, אני חולם כל כך הרבה פעמים שאני בתיכון, שבחלומות כבר נוצר נרטיב שבו אני נשאר בתיכון שנים אחרי שהייתי אמור לסיים אותו, כשבמציאות סיימתי אותו כבר לפני שש שנים

שלום הראל, כאשר יש חלומות חוזרים על תקופה מסוימת בחיים (בי"ס יסודי, גיל ההתבגרות, שירות צבאי וכו') יתכן והדבר נובע מכך שבאותה תקופה היו חוויות או קשיים שלא עובדו עדיין ויש צורך "לחזור" לאותה תקופה בחלומות, כדי לעבד את אותם קשיים וחוויות. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה