חלום על בן זוג לשעבר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

04/05/2022 | 20:22 | מאת: זוהר

שלום, חלמתי שאני מגיעה אל מה שמוגדר בחלום הבית של בן זוגי לשעבר. אנחנו כאילו לקראת חזרה להיות יחד, זה מה שמסתמן באוויר. אני מסתובבת בחצר שלו, רואה שיש לו שם שולחן עבודה רחב ובמרכז ערימת תיקיות, ומבינה מכך שהוא הגדיל את העסק שלו, ורואה בהמשך מקום ישיבה חמוד שהוא קישט וסידר, אבל שמה לב לכך שיש שם אומנם פרחים צבעוניים נאים, אבל הם לא אמיתיים. ואז נכנסת לשירותים שהם בן רגע כאילו בכלל עולם אחר לעומת הנחמדות שראיתי בחצר שלו. השירותים נראים כמו איזה מבנה עלוב וישן, גרפיטי על הקירות, מקום אפל ומוזנח ושם יש ילדים או בני נוער בלגניסטים, הזנחה באוויר, ואני רוצה להיכנס לשירותים, תא מגעיל קטן, ובמים של השירותים אני רואה נייר טואלט שיש בו קצת דם, כאילו מישהו (זכר) ניגב את הישבן וגם ניגב דם שיצא לו. אני מורידה את המים כדי שאוכל אני להתפנות (שתן), אבל המים לא מורידים את הנייר הזה עם הדם. מנסה שוב, וזה לא יורד. תודה רבה.

שלום זוהר, בחלום קיים מוטיב בולט המתייחס לתחושות ולרגשות הסותרים שיש לך לגבי מערכת היחסים שהייתה לך עם בן זוגך לשעבר ולגבי בן זוגך עצמו. קיים פער בולט בחלום בין התדמית שלו, שהיא ייצוגית, מטופחת ומצליחה (הגדלת העסק שלו, מקום ישיבה חמוד, פרחים צבעוניים) לבין ההיבטים האותנטיים והאינטימיים יותר שלו ושל מערכת היחסים ביניכם (הפרחים מתגלים כלא אמתיים, השירותים מוזנחים וסתומים והצואה מגואלת בדם.) יתכן ועלו בך לאחרונה מחשבות, על הרצון לחזור לקשר הזוגי אתו ונראה שהחלום נועד להזכיר לך פערים אלו ולבחון את מערכת היחסים שהייתה ביניכם, בצורה יותר מפוכחת. בברכה, נתנאל

05/05/2022 | 16:41 | מאת: זוהר

תודה רבה, נתנאל יקר, הארת את עיניי.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה