סדרה של חלומות שחוזרים על עצמם במשך שנים .

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/04/2022 | 15:18 | מאת: אנונימי

במשפחתה של אימי יש סכסוך ירושה שנמשך כבר 20 שנה ,הסכסוך הוא על ביתם של סבי וסבתי בית גדול שיושב על מגרש ענק בגודל 5 דונם בערך , הסכסוך החל עוד שסבא וסבתא שלי היו בחיים לאמא שלי יש 5 אחים ועוד אחות אחת נוספת הסכסוך העקרי במשפחה התחיל בין אימי לבין אח שלה הבכור ואשתו אני לא כ"כ יודע מה היה הטריגר לסכסוך אבל אמא שלי טוענת שאשתו של אח שלה הבכור היא הגורם העיקרי והיא זאת שסכסכה בין כל האחים . לאט לאט אחרי שהתנתק הקשר בין אימי לאחיה הגדול , אימי החלה לנתק את הקשר גם עם 5 אחייה ונשארה בקשר רק עם אחותה שגם היא הייתה מסוכסכת עם האח הבכור (שפגע בה פיזית מ"ס פעמים) הקשר שלהם היה די הדוק נפגשים בחגים ו... עד שגם הקשר הזה התנתק לפני 10 שנים אבל ללא ריב פשוט הפסיקו לדבר ! במהלך השנים היו כמה תקריות אלימות (שכללו אלימות פיזית מאוד קשה דקירות ו...) בין ההורים שלי לבין אחייה של אימי (שלחלקם יש עבר פלילי של סחר בסמים ,עבירות מין וסחר בנשק ) וזה הוביל גם לנתק בין ההורים שלי לסבא וסבתא שלי שנטו לצד אחייה הבכור של אימי ואשתו למרות שההורים שלי עזרו להם המון בתחזוקת הביית וטיפלו בהם כשהם היו חולים ולעומת ההורים שלי אחייה הגדול של אימי ואשתו רק נצלו אותם ! הפכו אותם ל"בייבי סיטר" עשו עליהם מניפולציות וביקשו מהם כל הזמן כספים כשסבתא שלי נפטרה אחייה הבכור של אימי העביר לנו דרך שכנים את הידעה שסבתי נפטרה אימי התלבטה אם להגיע להלוויה או לא מחשש שיעשו לה "כיפה אדומה" (החשש מוצדק כי לאנשים האלה אין טיפה מוסר כשהייתי בן 10 הם באו אלי לבי"ס כדי לאיים עלי ולהעביר מסרים להורים שלי והם גם הרביצו לי עם לום ) אחרי שסבתא שלי נפטרה התחלתי לחלום כמעט כל לילה חלום מאוד מוזר . בהתחלה חלמתי שאני מתגורר בבית הזה יחד עם סבא וסבתא שלי ולאחר מותו של סבא שלי התחלתי לחלום שאני מתגורר בבית שלהם לבד והבית הזה שייך לי ואני מארח בו חברים שלי . עוד לפני מותו של סבי אחיה הבכור של אימי בנה ווילה ענקית בחצר של סבא . כשסבא שלי נפטר הם אפילו לא ניסו להודיע כלום , 1 מבני הדודים שלי עבר להתגורר בבית שבו גרו סבא וסבתא שלי אימי טוענת שבמשך השנים סבא שלי צבר הרבה כסף . ועד מותו אחייה של אימי התגוררו בדירות שכורות ונהגו על גרוטאות ולאחר מותו של סבי הם עברו לאורח חיים גרנדיוזי חלקם עברו להתגורר בווילות ענקיות ולהחזיק מכוניות פאר נדירות בשווי מליוני שקלים ! *כולם חוץ מאחותה של אימי שממה ששמעתי נקלעה לחובות . אבא שלי בירר על השטח שהיה של סבא שלי וגילה שגם אחרי מותו השטח עדיין רשום על שמו ושהווילה שבנה אחיה של אימי נבנתה ללא היתרי בנייה והביית שבו גרו סבא וסבתא שלי עומד למכירה ! מה החלומות האלה אומרים? ! הם כל הזמן חוזרים על עצמם !!!!

שלום לך, נראה לי שעל רקע היחסים הקשים בין אמך לאחיה, החלומות הללו מבטאים את הצורך שלך לקבל פיצוי על חווית הקיפוח שאמך חשה בקשר עם משפחתך ועל הצורך שלך, לזכות ברכוש של הוריה של אמך, כמי שמזדהה עם הסבל הרב שנגרם לה. עם זאת, נראה לי שמעבר לפירוש החלומות הללו ובעקבות הדברים שתיארת על המתרחש במשפחתך המורחבת, אתה זקוק לסיוע הן בתחום הייעוץ המשפטי והן בתחום הנפשי. בהצלחה. נתנאל.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה