חלום על נהיגה מתוך שינה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

19/04/2022 | 09:36 | מאת: ליאור

היי, אני רוצה לשתף שחלמתי שאני נוהגת מהמושב האחורי ותוך כדי נסיעה מתעפצת ונרדמת. אחרי כמה שניות מתעוררת ושמה לב שאני לא רק רדומה אני גם לא מצליחה לפתוח את העיניים ומפחדת שאעשה תאונה, אחותי הקטנה הייתה לידי במושב האחורי ודאגתי מאוד. ברגע הזה שהתעוררתי פתאום ראיתי שהאוטו בעלייה ונלחצתי אבל לא קרה כלום.

ליאור שלום, נהיגה מהמושב האחורי, התעפצות, עלייה, נראים כמורים על קושי בהתמודדות עם נושא כלשהו בחייך. לא ציינת את גילך, בכל אופן, ממליצה לך לשאול את עצמך מה בחייך תקוע או שאת חשה שאינך מצליחה להתמודד מסיבה כלשהי. אולי כדאי לשקול קבלת עזרה כדי לברר מה חוסם אותך או מפריע מלשבת במושב הנהג. חג שמח אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה