חלום מלחיץ על 2 חתולים תוקפניים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/03/2022 | 10:51 | מאת: NOT_FOUND

שלום , בחלום אני יושבת על הספא עם אחותי ועליה חתול ענק בצבע בהיר ואני ממש שונאת חתולים אז ניסיתי להזיז אותו ממני ואז הוא ממש התחיל לתקוף אותי רצתי לחדר שלי ונעלתי אותו אבל אז ראיתי שהדלת קצרה מהרגיל ולא מתחילה ממש מהרצפה ויש שם את החתול הגדול וחתול קטן שחור שנכנס לחדר שלי והוא רצה לתקוף אותי ניסיתי לשים עליו שמיכה אבל זה לא עזר. כאן התעוררתי

שלום לך, אני תוהה מה הסיבה שאת שונאת כל כך חתולים? נראה לי, שכאשר אנחנו שונאים כל כך חיה מסויימת, אנחנו חוששים ונרתעים מאספקטים שהחיה הזו מסמלת בתוכנו. כנראה שאלו מאפיינים, שאנחנו מתקשים לקבל בעצמנו ואנחנו נוטים להשליך אותם על אותה חייה. מעניין שאחותך, אינה נרתעת מאותם מאפיינים ומשלימה איתם בטבעיות. נראה שהחלום מסמן לך, שככל שאת מנסה להתכחש לאותם מאפיינים, כך את מתקשה לברוח מפניהם והם חודרים ומתגלים בך, למרות הרתיעה מפניהם. יתכן ואם היית מזהה את המאפיינים הללו בתוכך ומשלימה איתם, לא היית מרגישה רדופה כל כך על ידם. מקווה שתצליחי להתפייס ולהשלים עם היבטים אלו בתוכך. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה