שני חלומות שמטרידים אותי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/03/2022 | 14:31 | מאת: מור

שלום, בחלום הראשון היה לילה, הייתי בחדר שלי ושיחקתי עם כל מיני דברים קטנים (שלטים, מפתחות) וכל פעם הם נפלו לרצפה, ופחדתי שזה יעיר את ההורים שלי, באיזשהו שלב הסתכלתי לצד וראיתי את הטלוויזיה שלי על כיסא עם גלגלים שיש לי בחדר, הכיסא זז מעצמו, התנגש בארון וגם הטלוויזיה נפלה, נשמעה מוזיקה וניסיתי לקחת את השלט מהרצפה אבל נפלתי בעצמי, מהרצפה ראיתי רגליים במפתן הדלת וציפיתי שאלו יהיו ההורים שלי, אבל אלו היו ילדים, אחד מהם זרק לכיוון שלי איזה נייר, שאלתי אותם מי הם ואז התעוררתי. בחלום השני, חשבתי על זה שמישהי שאני אוהב השתתפה בסרט פורנו, וזה מילא אותי בעצב גדול, מי שילמתי עליה לא השתתפה בדבר כזה במציאות.

22/03/2022 | 14:33 | מאת: מור

*מי שחלמתי עליה

מור שלום, במגבלות הפורום, אציין שמה שבולט בחלום הוא חוסר יציבות, דברים נופלים, נשברים, תחושה של חוסר שליטה מוחלט בסביבתך. זה אכן מטריד וכדאי לשאול את עצמך מה בחייך הנוכחיים נתון באי יציבות, בתחושה שדברים קורים מעצמם, ללא קשר אליך. במידה וזו החוויה שמלווה אותך, ממליצה לפנות לעזרה מקצועית בברכה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה