חלום שמעסיק אותי כל היום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

10/03/2022 | 14:39 | מאת: חלום על מתה

חלמתי את דודה שלי שנפטרה שאני הולכת בעיר ורואה את חברה שלי ובעלה ואני עם אחותי ואנחנו רואים אותה מרחוק עם התלתלים האדומים שלה וסיגריה ביד ואנחנו ממש ממש מגרשים אותה שלא תבוא לכיוון כי היא מתה יש לציין שאני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר שנה יש לציין שלפני שנה חלמתי על בת דודה של בעלי שנפטרה שבאה לקחת ממני משהו וקצת אחרי החלום עברתי לידה שקטה

שלום לך, נראה שאת קושרת את החלום שחלמת לפני כשנה, על בת הדודה של בעלך שנפטרה, לטראומה של הלידה השקטה שעברת. לכן, את מתייחסת לדודתך שנפטרה ושמופיעה בחלום הנוכחי, כמי שעלולה לפגוע בפוריות שלך. עם זאת, אין בחלום הנוכחי רמז שמכוון לכך וגם אין הכרח שדמויות של אנשים שנפטרו ומופיעות בחלום, מסמנות על משמעות שלילית או על אסון שצפוי. בכל מקרה, מקווה שתיזכי להרות וללדת בהצלחה בהקדם, למרות החששות שמתעוררים בך, בעקבות הלידה השקטה שעברת. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה