מוטיב של הפרדת מריבות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

08/03/2022 | 17:44 | מאת: רפאל

שלום, בזמן האחרון חלמתי כמה פעמים שאני מפריד בין גברים שהולכים מכות, הפעם האחרונה שעשיתי את זה הייתה לפני שנים, רציתי לדעת אם זה מסמל משהו, תודה.

שלום לך, ללא רקע עליך ומחשבות שעולות בעקבות החלום, מציעה להתבונן על הנושא לא באופן קונקרטי, אלא, כמאבק פנימי שאולי מתחולל בתוכך. השאלות שכדאי לשאול, אילו חלקים נאבקים ? מה מבקש להישמע? איזו עזרה נדרשת. מקווה שתוכל למצוא תשובות מועילות...או לבקש עזרה מאיש מקצוע אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה