חלום על חדר לידה ...

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/02/2022 | 13:58 | מאת: עדי

חלמתי שאני בחדר לידה , הרופא עושה לי אולטרא סאונד ומחליט לעשות לי ירידת מים. אמר לי להיות במיטה על מצב ארבע ואז הרגשתי שמלא מים יוצאים. והתחלתי להרגיש כאבים. הרופא יצא החוצה וצעק למשפחה שלי המים ירדו . שמעתי צעקות אושר ובכי וכפיים. אני מציינת שאני בת 33 נשואה , אנחנו מנסים להכנס להיריון 6 שנים. מה החלום אומר?

שלום עדי מסופר בתנ"ך ששרה אמנו צחקה כששמעה את 3 המלאכים מבשרים לאברהם שעתיד להיוולד לו בן. לכאורה היא צחקה בסקפטיות והסבירה ש"כל השומע יצחק לה" אבל נראה שזה היה גם צחוק מתוך אמונה ותקווה שאכן הבשורה תתממש. נראה שהחלום הזה בא לפצות אותך ולחזק את נפשך, על שנים של תסכול ואכזבה מכך שאת מתקשה להיכנס להריון ואולי בשבילך הוא גם כמו בשורת המלאכים לשרה. בהצלחה, נתנאל

24/02/2022 | 14:04 | מאת: עדי

תודה רבה.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה