השלכת אישה מבניין גבוה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/02/2022 | 05:41 | מאת: לא חשוב

שלום לאחרונה יש לי חלום שחוזר על עצמו. החלק שזכור חי הוא כך: אני בבנניין גבוה מאוד עם מישהי (שלא בת הזוג שלי) ובשלב מסוים אני פשוט משליך אותה מחלון ויטרינה כדי שתיפול ותעלם שלא אראה אותה. יש כמו עננים או משהו בגובה נמוך מהחלון שאחרי שהיא "עוברת" אתהשלב הזה אינני רואה אותה עוד (לכן התיאור רצח לא בהכרח מתאים אך זוהי המסקנה המתבקשת על השלכתה מגובה הבניין) בכל הפעמים החלום מסתיים בנקודה בה האישה שהושלכה "נעלמת"

שלום לך, המוטיב הבולט בחלום הוא ה"נעלמת", ובהעדר כל אינפורמציה אודותיך, אני תוהה מה משמעות המילה "נעלמת"עבורך. האם באופן כלשהו, אולי אתה חש נעלם לעצמך? סוג של ניתוק מחלקים בך שהם נעלמים? ציינת שהשם "לא חשוב"האם יש קשר בין זה לבין העלמות האשה.ייתכן והחלום שחוזר על עצמו הוא בבחינת קריאת השכמה לךלברר מי אתה ומה אתה רוצה/חולם בחייך כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה