פגישת מחזור, דחיפה, חיבוק ומחזמר.

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/01/2022 | 10:34 | מאת: שי

החלום התחיל בסוג של פגישת מחזור בבית הספר, ואחד מהבוגרים שהציק לי בחטיבה ניסה לדחוף אותי אבל הצלחתי להתגבר עליו ולדחוף אותו בחזרה (דבר שקרה במציאות), אבל הוא היה ממש ידידותי לגבי כל העניין, ואז הלכתי מחוץ לבית הספר היסודי, זה היה העתיד, הייתי מפורסם, היו שם הרבה נשים וכולם הכירו אותי, נפגשתי עם מישהי שלא ראיתי שנים והתחבקנו הרבה זמן, נפרדנו מהחיבוק וכמה אנשים מפורסמים פצחו במחזמר, בהתחלה עשיתי איזה תנועה עם היד ושני שיניים שלי נפלו, אבל לאט לאט עוד ועוד נפלו והבנתי שזה חלום.

שלום שי, חלק מן המאפיינים של פגישת מחזור, כוללים גם את המשאלה לתקן חוויות קשות ולא לא נעימות שחווינו בגיל הילדות או ההתבגרות. בחלום, אתה מצליח להדוף בחזרה בכנס המחזור, את אחד הבוגרים שנטה להציק לך כילד. נראה שבעבר התקשית להשיב לו ולהתמודד מול ההצקות שלו ושהיום אתה חש יותר בוטח בעצמך לעומת מה שחשת בילדות. גם באשר להצלחה שלך עם בנות זוג, יש חוויה מתקנת בחלום, ואתה חש מפורסם, מוערך וזוכה לרגע של קירבה עם אחת ממכרותיך. עם זאת, בסיומו של החלום, השיניים שלך נופלות, ונראה שהדבר מסמל עבורך, לחזור ולהרגיש בעמדת חולשה ובחוסר כוחות. אני תוהה, מה בחלום החזיר לך שוב את החוויה הזו של חולשה? האם במציאות כיום, קיימות תנודות בין חוויה של ביטחון והערכה עצמית חיובית, לתחושות של חוסר ביטחון וחולשה בסיטואציות חברתיות? מקווה שתצליח לייצב יותר את הדימוי העצמי החברתי שלך. נתנאל.

27/01/2022 | 14:43 | מאת: שי

האמת שזה די מדוייק, אני באמת נע די מהר בין להרגיש בטוח בעצמי לבין חוסר ביטחון מוחלט, תודה!

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה