חלום מדאיג על שיעור נהיגה מוזר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/01/2022 | 11:33 | מאת: אנונימי

עוד כמה ימים יש לי טסט ,ואני די מתקשה בלימוד נהיגה לפני יומיים חלמתי חלום מוזר בחלום נהגתי על גורטאה חלודה שהדלתות בקושי נסגרות בה ופולטת עשן שחור דמות המורה בחלום לא הייתה של המורה שמלמד אותי במציאות ( דמות של מישהו שאף פעם לא ראיתי ) באמצע השיעור האוטו נתקע אני והמורה יוצאים מהאוטו והולכים ברגל עד שמגיעים לאיזשהו האנגר המורה הזה מוציא מהאנגר אופניים ואומר לי "עזוב תעבור לאופניים " היום היה לי עוד שיעור לפני הטסט שיעור גרוע ! והחלום הזה לא יוצא לי מהראש ומאוד מדאיג אותי מה זה בדיוק אומר ?!

שלום לך, נראה שהחלום משקף את חוסר הביטחון ואת הדמוי העצמי הנמוך שיש לך באשר ליכולת הנהיגה שלך ( הדבר מיוצג גם "בגרוטאה" שבה אתה נוהג בחלום). מעבר למיומנות הטכנית שאתה צריך לרכוש, יתכן וכדי לבסס את תחושת הביטחון שלך בנהיגה, חשוב שהמורה שלך יחזק ויעודד אותך לגבי נקודות החוזק שיש לך ולא שיעניק לך את התחושה שלא מתאים לך לנהוג על רכב בכלל. (כפי שקורה בחלום) שיהיה בהצלחה בשיעורי הנהיגה ובטסט, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה