חלום על סבתא יולדת תינוק

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

30/12/2021 | 21:45 | מאת: עדן

שלום, חלמתי על סבתא שלי שיולדת תינוק ועוברת בשלום את הלידה, וחולים את התינוק למקום אחר וסבתא שלי חוזרת להתלונן על הכאבים השגרתיים שלה. מה משמעות החלום? מציינת שאני נשואה עם תינוקת בת חצי שנה.

עדן שלום, ראשית אברך אותך במזל טוב. באופן מאוד כללי ניתן לאמר שהחלום עוסק במימד הלא צפוי, סבתא יולדת ואולי ביכולת לחזור לשגרה. לאור מיעוט הפרטים, ייתכן והחלום קשור לשינויים שחלו בחייך בעקבות הלידה, ובהסתגלות לשינויים הללו. לידה הוא מאורע מכונן עבור אישה וכרוך בהרבה שינויים, צפויים ולא צפויים. שיהיה במזל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה