חלום מוזר מאד שחלמתי אתמול

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

02/03/2021 | 14:20 | מאת: חלום מוזר

אתמול בלילה חלמתי שנכנסתי לשירותים ואחרי הדלת עמד לו גבר שאני לא מכירה דחפתי את הדלת עליו והתחלתי לצעוק לו איך הוא הצליח להיכנס למקלחת שלי הוא ענה לי שהוא עשה חבל משקיות מהגג אלי למקלחת... הרבצתי לבחור מכות רצח וגירשתי אותו

שלום לך, החלום הזה נותן ביטוי לחששות ופחדים שיש לך מפני פולשנות ומפני פגיעה גברית בפרטיות שלך. למרות החששות, החלום מעודד אותך, ומגלה שיש לך יכולת להתמודד עם פולשנות והטרדה. את מצליחה לקבל ממנו אינפורמציה איך הוא הצליח לפלוש וגם להדוף אותו בכוח בצורה עצמאית! החלום מצביע שהחדירה לטריטוריה שלך נעשתה בעזרת חבל משקיות ניילון. מעניין מדוע בחר החלום בצורה פולשנית זו? נראה לי, שכדאי לברר לעצמך מה מסמל החבל משקיות ניילון ואיזה אסוציאציות הוא מעורר בך (גם מן העבר), אולי כדי לעזור לך להבטיח את עצמך יותר מפני מטרידנים ופולשניים למיניהם. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה