חלום על התנגשות מכוונת במכונית

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

06/02/2021 | 10:59 | מאת: חלום על התנגשות מכוונת במכונית

אז חלמתי שאני יוצאת עם חברה טובה שלי מהבית ספר, ועוד ילדה שרבתי איתה והקשר נותק(לא יודעת אם זה משנה-החברה הטובה שלי חברה של הילדה שהקשר נותק איתה) דיברנו על משהו וצחקנו ומדי פעם אני והילדה שאנחנו לא בקשר דיברה אליי ואני דיברתי אלייה(וזה הרגיש מוזר-במציאות אנחנו לא מחליפות מילה) וכשיצאנו עמדה על המדרכה מכונית לבנה חדשה שהחברה שנותק איתה הקשר ושלושתנו צרחנו כזה בהתלהבות, חברה שלי באה להיכנס לרכב מהצד של הנוסע מקדימה,בעוד שהחברה שנותק איתה הקשר באה לפתוח את הדלת של איפה שההגה ואז היא הסתכלה קדימה ומאחורינו היה רמקול נייד שבדיוק השמיע רעש והיא הסתכלה עליו מוזר ואמרה שזה הרמקול שלה והוא היה בתוך האוטו שהיא נעלה, ואז הכל קרה בשנייה; אני הסתכלתי קדימה וראיתי רכב לבן שונה בא להתנגש בנו במכוון, אני זזתי קצת הצידה ואני זוכרת שחשבתי שבטח רק הרגל שלי תישבר, אבל אני זוכרת שהוא ממש נתקע בילדה שאני לא בקשר איתה, ולא הצלחתי לראות מה קרה לחברה שלי

שלום לך, החלום מעניק ביטוי למתח עז ולתחושה של פגיעות רבה שקיימים בתוכך לגבי היחסים בינך לבין הילדה שרבת אתה ושהקשר עמה נותק. ( יש בו זמנית רצון ליצור איתה קשר מחודש ומאידך חשש להיפגע ממנה) נראה גם שהקשר של החברה הטובה עם אותה ילדה מוסיף מטען רגשי כבד ליחסים ביניכן. (מטען של קינאה? חשש לגבי הנאמנות בין חברות טובות?) יתכן שהמתח הרב מנסה להתפרק בחלום, בהתנגשות המכוונת במכונית של הילדה שהקשר עמה נותק. לפיכך, נראה לי שכדאי היה לשוחח בעניין זה עם חברתך הטובה. כמו כן, יתכן שהחלום מסמן לך לבחון אם את יכולה לתקשר ולשוחח גם עם הילדה שניתקת את הקשר ממנה, כדי לשכך מעט את הפגיעות שלך ואת המתח הרב שקיים בתוכך כלפיה. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה