התעמתות עם ילדים שהציקו לי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

28/01/2021 | 01:17 | מאת: דן

כבר כמה שבועות יש חלום שחוזר על עצמו כמעט כל לילה, אני שוב בבית ספר יסודי, ואני מתעמת עם הילדים שהציקו לי, ואני יותר אסטריבי ממה שהייתי באמת, אני בן 21, אשמח לדעת למה פתאום המוח שלי אובססבי לגבי זה, תודה.

שלום דן, בחלום חוזר, מן הסוג שחלמת, אנחנו נוטים לעבד חוויות שונות מעברנו, מתוך צורך למתן את המשקע הטעון והעכור שהשאירו בנו. חלומות חוזרים כאלו נחלמים בדרך כלל, בעקבות חוויה עכשווית שמזכירה במשהו את החוויה מן העבר. בחלום אתה מתעמת מול הילדים שהציקו לך בביה"ס היסודי ומרגיש שאתה יותר אסרטיבי למולם. אני תוהה מה קורה כיום בחייך, שמזכיר לך את החוויה הלא נעימה הזו? האם קיים מתח או עימות בינך לבין אנשים במקום לימודיך, או בעבודתך או בין חבריך? וכיצד את מתמודד כיום עם הקונפליקט הזה במציאות? מקווה שתצליח להיות יותר אסרטיבי בהתמודדות הזו, בינך לבין אחרים. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה