חלום על רצח אמא ואחות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/12/2020 | 02:46 | מאת: אנונימית - בת 17.6

בסביבות גיל ה8 חלמתי חלום שנורא הלחיץ אותי לא חשבתי על לנסות לפרש אותו אבל אני זוכרת אותו עד היום בחלום חלמתי שאני נמצאת במקום אפל חשוך אך עם אור אדום חלש לידי עומד כביכול השטן ואמא שלי ואחותי כלואות בתוך משהו דמוי גיליוטינה (כלי לעריפת ראש) וככה עד סוף החלום אני פשוט עומדת לידו ומסתכלת איך הוא הורג אחת אחת זה חלום שאני חושבת עליו עד היום אבל אף פעם לא לשבתי לבדוק עליו כי זה חלום שדי מטריד אותי אשמח אם תעני👍🏻

שלום רב. חלומות חרדה לעיתים קרובות מבטאים את החששות שלנו לעצמנו ולקרובים שלנו. בגיל 8 אכן יש לעיתים קרובות חלומות חרדה יותר מאשר למבוגרים. קשה לענות בפורום כזה יותר, כי מדובר בזכרון מהילדות. אם בהזדמנות כלשהי בחייך תפני לשיחות פסיכולוגיות, כדאי יהיה לך לספר את החלום ולחשוב עליו.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה