חלום על חברה שנפטרה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

15/12/2020 | 06:55 | מאת: חן

הבוקר התעוררתי מחלום מוזר חלמתי שאני בעבודה ופתאום אני רואה את חברה שלי שנפטרה והיו חסרות לא שיניים והיא דיברה איתי ואני הייתי בטוחה שאני משתגעת וכל הזמן אמרתי לה תעזבי אותי את רק בראש שלי אני מדמיינת אותך והיא אומרת שהיא פה אני לא מדמיינת אבל כששאלתי אנשים אם הם רואים אותה הם אמרו שלא...וזהו התעוררתי בבהלה

חן שלום, חלומך עןסק במוות של חברה, לא הבנתי האם במציאות חברה נפטרה או לא. מכל מקום, החרדה המרכזית שעולה בחלום היא מפני המוות, חרדה שמשותפת לכולנו ובמצבים מסויימים כמו לאחר אובדן של אדם יקר היא יכול להתעצם. באם החלום חוזר על עצמו מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה