חלום מוזר על אבא שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/12/2020 | 06:56 | מאת: דרורחדד

שלום חלמתי היום בלילה חלום על אבא שלי שנפטר לפני שלוש שנים שהוא לוקח אותנו לטיול את כל המשפחה והבת זוג שלי ואחרי שהסתובבנו הרגשתי שזה לא באמת אבא שלי ואמרתי שאני יעשה לך מבחן קטן ושאלתי אותו מה הקעקוע הראשון שלי והוא ציין שהקעקוע הראשון שלי זה השם של הבת זוג הראשונה שלי וחייך אמרתי לו לא אתה טועה אתה לא באמת אבא שלי ואז עין ימין שלו נהייתה אדומה והתחילה לדמם והוא פשוט קם ויצא מהבית והתעוררתי אשמח לדעת מה חלום שכזה יכול להגיד תודה

שלום דרור, נראה שהחלום מבטא את המורכבות של היחסים שהיו לך עם אביך במשך חייו וגם כיום, 3 שנים לאחר פטירתו, נותרו לך שאלות ותהיות לגבי היחסים ביניכם. בין היתר עולה השאלה, עד כמה אביך הכיר אותך והבין לנפשך? יתכן גם שהחלום מסמן, שחשוב היה לך לקבל ממנו הדרכה או ייעוץ לגבי החיים הזוגיים והבחירה הזוגית שלך. בכל מקרה, נראה שעצם זה שחלמת עליו, זהו נדבך נוסף בתהליך העיבוד של האבל שאתה עובר לאחר מותו, ושיתכן שהקשר הזוגי הנוכחי, מכוון אותך להתמודד איתו. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה