פירוש חלום על חרק ענק

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

19/11/2020 | 09:26 | מאת: אנה

היי בחלום אני עומדת ומראה למישהי את הבית החדש שבניתי ואז אנחנו מגיעות לחצר ואני מראה לך על גזע עץ שהבאנו במיוחד לקישוט הגינה- באותה השנייה יוצא מתוך הגזע חרק ענקי עם צבתות שמתיישב לי על הזרוע, אני צורחת והאישה שאיתי מורידה לי אותו מהיד.

שלום אנה, כמו בחלום הקודם (של יולי) גם כאן יש לברר פרטים נוספים עלייך ועל האסוציאציות שקשורות לחלום כדי להבין יותר את משמעותו. האם לאחרונה בנית בית חדש במציאות? או שהבית החדש בחלום מסמל תהליך של בניה והתחדשות שאת עוברת בחייך? יתכן שבבניית בית חדש או בתהליך של התחדשות מתגלים היבטים לא צפויים ומפחידים (כמו חרק ענקי עם צבתות) שמאיימים לפגוע בשלוותך. לפיכך נראה, על פי החלום, שאת זקוקה לסיוע (של חברה? של צד אחר בתוכך?) כדי להתגבר על הפחדים והחששות הללו. בהצלחה בתהליך הבניה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה