חלום על תולעת ענקית בצבע ירוק כהה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/11/2020 | 01:04 | מאת: יולי

חלמתי שאני נמצאת במקום מחוץ לבית ומדברת עם הבת האהובה שלי. היא בת 35. היא ברקע בעיקר. ולא דומיננתית בכלל בתוך החלום. מה שהיה דומיננטי מאוד זה שהיה לי מיכל של אבקת תבלין והמיכל נפל ויצאה ממנו תולעת ענקית בצבע ירוק כהה שזחלה מן המיכל החוצה. זמן רב ראיתי אותה זוחלת.היא התפתלה וזחלה וזחלה. החלום מטריד אותי. תודה

שלום יולי, כדי להבין את משמעותו העמוקה של החלום, יש צורך לברר יותר את הקשר בינך לבין בתך האהובה וכן לגבי האסוציאציות שלך באשר לאבקת התבלין והתולעת הענקית. מה שניתן הינו להעלות שאלות והשערות. האם בחלום את מתכוונת לתת את אבקת התבלין לבתך? מה גורם למיכל של אבקת התבלין ליפול? איך ההרגשה לפגוש את בתך ואיזו איכות של תקשורת יש בינכן במהלך החלום. כמו כן, נראה שבתוך אבקת התבלין, שאמורה לשפר את טעמו של המזון (או באופן סמלי, את טעם החיים) מסתתר דבר מה מרתיע ומקולקל (שכנראה נובע מאי שמירה נכונה של התבלין) כמו תולעת ענקית. אני תוהה היכן יש לך את החוויה הזו בחיים והאם היא קשורה ליחסים בינך לבין בתך? בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה