חלום על הזמרת הנפטרה איימי ויינהאוס

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/11/2020 | 21:20 | מאת: יעל

אני אוהבת את איימי ויינהאוס מאוד לא הספקתי להכיר אותה במציאות וללכת להופעות שלה חלמתי בלילה חלום שהרגיש אמיתי!!!! חלמתי שאני נמצאת בתוך אולם גדול ובא איש אחד ואמר לי "ההופעה מתחילה איימי כאן" אמרתי לו "איימי ויינהאוס מתה ממזמן" אמר "כן..אבל אנחנו בעבר ב2006 יש לך הזדמנות .." היא מחלקת פרסים למי שעולה איתה לבמה.. ואז היא הגיעה - עם שמלה,אייליינר,היא ניגשה אליי בחיוך ושאלה אם צריכה עזרה ללבוש שמלה אמרתי כן בביישנות אחרי זה היא כל הזמן סימסה לי הודעות שהיא רוצה להסתובב איתי הסתובבנו ברחובות לונדון ובחלום היא הניחה את היד שלה על הכתף שלי חיבקה אותי כל הזמן כאילו אני הבן זוג שלה.. הייתה דבוקה אליי מאוד. עברנו ליד חנוכה כזו והדלקתי נר כי אני יהודייה וגם היא.. ואחרי זה היא פרצה בבכי... והייתה בקריז היא הצביעה על שלטים היתה הפגנה אנשים צעקו "איימי המסוממת נרקומנית " זרקו עליה עגבניות... לא ידעתי מה לעשות...איך לעזור לה... ואז התעוררתי מהחלום!!!!!! התעוררתי בבכי!!!!! לא הבנתי איפה אני אני לא בלונדון????? איפה איימי???? החלום הזה היה לפני חצי שנה ואני זוכרת אותו ממש בבירור. אני הרגשתי אותה חיה... מה החלום אומר??? האם היא ירדה אליי להגיד לי תודה? מה זה אומר? החלום לא עוזב אותי.....

יעל שלום, על מנת להבין לעומק את חלומך, נדרשות מחשבות ואסוציאציות שלך לסימבולים בחלום, דבר שכמובן לא אפשרי במסגרת הפורום. אחד הכיוונים שאפשר ללכת איתו הוא לשאול באיזה אופן החלום קשור לחייך לפני חצי שנה. אחד הדברים הבולטים בחלום הוא המהפך הקיצוני של משהו קרוב וטוב למשהו קשה ומבהיל...תחושת חוסר הוודאות ביחס למיקומך ולאן נעלמה אימי יכולה לסמן את הקושי סביב משבר הקורונה, הסגר, והעלמותן של הופעות. אנו חיים במציאות משתנה שאלמנט חוסר הוודאות שבה חזק מאוד, ואולי חלומך מבטא את החרדה שקשורה למציאות הלא וודאית שנכפתה עלינו. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה