חטיפה של אחותי הקטנה.

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/09/2020 | 11:51 | מאת: מארין

חלמתי שאחותי הקטנה (בת 10) נחטפת בעיר זרה,אני מחפשת אותה ומתקשרת אליה, אבל השיחה מועברת לתא הקולי. בשלב מסויים כבר לילה ואני עדיין בחיפושים, אני בוכה ומתחננת לעזרה מאנשים, כל הזמן מסתכלת על הטלפון, אולי היא או החוטף יתקשרו. מוכנה לשלם כל כופר, רק שהיא תחזור. מאוד מבוהלת בחלום. התעוררתי עם קושי לנשום.

שלום מארין, כדי להבין את המשמעות של החלום חשוב לדעת את אופי היחסים בינך לבין אחותך הקטנה ומה היא מייצגת עבורך. יתכן, על פי החלום, שקיים קושי בתקשורת ביניכן בתקופה זו ואת לא מוצאת את הדרך להתקרב אליה. יתכן שקיימים בתוכך חלקים שמרחיקים אותה ממך בשל רגשות פגיעות או תחרות. אפשרות נוספת היא שאחותך מייצגת מאפיינים שקיימים בך ושאת חשה מנותקת מהם. בכל מקרה מקווה שתצליחי לגשר ולקשר בין הפערים בינך לבין אחותך או בינך לבן עצמך. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה